Tersluis is een fantastische, waterrijke wijk in Meerstad

Dit nieuwbouwproject ligt tussen de toekomstige straten De Kolk en De Overtoom. Wat zal het hier heerlijk leven zijn aan het Woldmeer, het park en de vaarverbinding. Laat de waan van de dag achter u en geniet in uw enorme tuin van de rust om u heen. Elke dag voelt hier een beetje als vakantie.

Meerstad heeft een eigen school

Meerstad is een jonge nieuwbouwwijk die bestaat uit verschillende deelplannen. Meeroevers en de IJsbaanlocatie zijn al gerealiseerd. Nu is het de beurt aan Tersluis. Bewoners van deze nieuwste wijk profiteren trouwens gelijk van de aanwezige voorzieningen in Meerstad. Het openbaar vervoer is prima en in de Brede School Meeroevers is er kinderopvang.

De toekomstmuziek van Tersluis

De sluis en de haven vormen straks de bruisende entree van Tersluis. Hier leggen mensen hun boot aan in de haven, geniet u op het terras van de zon en een koud drankje én doet u uw boodschappen bij de kleine winkeltjes aan het dorpsplein. En het fijne is, u wandelt er vanaf uw nieuwe huis in enkele minuten naartoe. De sluis en de haven worden de trekpleisters van Thuis in Tersluis. De openbare ruimte rondom de sluis wordt erg aantrekkelijk. Hier komt een gezellig dorpsplein met op termijn de mogelijkheid voor buurtvoorzieningen, zoals winkels en een horecagelegenheid met buitenterras. De kleine haven markeert aan de westzijde de entree naar Tersluis.

Heeft u belangstelling voor project Thuis in Tersluis?

Neem dan snel contact met ons op!

Delen: Ik heb belangstelling